ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λίγες σκέψεις πριν την ψήφο. Πρώτα και πάνω από όλους και όλα, η Ελλάδα μας.


Aν και όπως θα έχετε διαπιστώσει όσοι παρακολουθέιτε από κοντά το ιστολόγιό μας, οι πολιτικές τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις δεν υιοθετούνται με κανέναν τρόπο παρά μόνο όταν θίγονται εθνικά θέματα, των οποίων λάθος χειρισμοί μπορούν να αποβούν μοιραίοι για μας και τα παιδιά μας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, φίλοι μου, λίγες σκέψεις πριν τις εθνικές μας εκλογές. Η πατρίδα χρειάζεται την ψήφο μας κι όχι την αδιαφορία μας. Ποιά ψήφο όμως;

Η γνώμη μου είναι ότι όσο κι αν το επιθυμούμε τα οικονομικά, δεν πρόκειται να φτιάξουν αφού καθορίζονται πλέον αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Η τσέπη μας λοιπόν γεμίζει ή αδειάζει ανάλογα με τις εντολές και τις προειδοποιήσεις της Ε.Ε. Ανάλογα με τα στατιστικά στοιχεία, τα ισοζύγια, το ΑΕΠ, το δημοσιονομικό έλλειμμα, τον δημόσιο δανεισμό την οικονομική κρίση και άλλες αριθμητικές μπαρούφες που ο περισσότερος κόσμος αδυνατεί να αντιληφθεί όσο κι αν πασχίζει να το κάνει κάθε φορά που κοιτάει με λύπη μέσα στο πορτοφόλι του. Ετσι όποιο κόμμα και να βγεί η οικονομική πολιτική είναι εκ των προτέρων προαποφασισμένη. Ειδικά σήμερα εν μέσω της οικονομικής κρίσης την οποία δεν προκαλέσαμε εμείς αλλά οι πλούσιοι και οι τραπεζίτες, όμως καλούμαστε εμείς να την πληρώσουμε, σφίγγοντας κι άλλο το ζωνάρι (άραγε πόσο ακόμα από τον καιρό που γεννήθηκα και κατάλαβα τον κόσμο όλο αυτό ακούω).

Το κακό είναι όμως ότι η Ε.Ε. δεν ασχολείται μόνο με την τσέπη μας (και την δική της και φυσικά γνωρίζουμε ότι κυρίως ασχολείται με το πως να γεμίζει τις τσέπες των πλουσίων) αλλά προσπαθεί να μας επιβάλλει την θέλησή της και σε θέματα που άπτωνται της καθημερινής μας ζωής, των εθίμων μας του τρόπου ζωής μας, ως λαού και των διεθνών μας σχέσεων ως χώρας. Κρυφές Λέσχες, Μασωνία, ξένες μυστικές υπηρεσίες όλοι ασχολούνται με το κάθε τι που έχει σχέση με την μικρή μας χώρα. Αυτό είναι ένα παράξενο "κοινωνικό φαινόμενο" και όχι μια άκατασχετη συνομοσιωλογία όπως πολλοί αιθεροβάμμονες συμπολίτες μας θεωρούν. Εναπόκειται στους ιστορικούς του μέλλοντος να βρούν τις αιτίες που ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία μας αποτέλεσαν μισητούς αντιπάλους για όλες αυτές τις υπόγειες κρυφές δυνάμεις του σκότους. Προφανώς το εκ γενετής ελέυθερο πνεύμα του Ελληνα το οποίο ενδυναμώνεται σε ύψιστο βαθμό μεσά από την μυστηριακή ζωή της Ορθοδοξίας δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από τους αποκρυφιστές νεοεποχίτες.

Εφτασε λοιπόν για μια ακόμα φορά η ώρα της κάλπης. Εφτασε η ώρα που καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν χάθηκε από μέσα μας αυτό το ελεύθερο πατριωτικό πνεύμα.
Κι αφού τα οικονομικά μέχρι νεωτέρας, έχει αναλάβει η Ε.Ε. με εντολοδόχους τους Ελληνες πολιτικούς το μόνο που μας απομένει είναι να βάλουμε στην Βουλή πατριώτες Χριστιανούς Ελληνες ώστε να προασπίσουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας.

Τα τελευταία 30 χρόνια τα κόμματα, εκ του πονηρού, έχουν αποφασίσει ότι για τις μεγάλες αποφάσεις του Εθνους μας τον λόγο έχει μόνο η Βουλή (κι όχι ο ίδιος ο λαός) η οποία καλείται να επικυρώσει ή να απορρίψει τις ενέργεις της εκάστοτε κυβέρνησης. Οι δημοσκοπήσεις εφόσον περικλείουν κινδύνους για τα κόμματα που βρίσκονται στην εξουσία καλό είναι να μην διεξάγωνται.

Αποκορύφωμα αυτής της πολιτικής ήταν η επιδεικτική αδιαφορία στο θέλημα 3.000.000 Ελλήνων το 2001 από τον τότε πρωθυπουργό Σημίτη για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις νέες αστυνομικές ταυτότητες. Φανταστείτε ότι στην Ιταλία των 60 εκατομμυρίων χρειάζονται μόνο 100.000 υπογραφές για να προκληθεί σύμφωνα με το Σύνταγμά τους δημοψήφισμα για οποιοδήποτε θέμα!!! Ο Σημίτης υπακούωντας σε προσταγές των κέντρων που προείπαμε προτίμησε να περάσει στο "ντούκου" που λέει κι ο λαός μας, το θέμα. Το περίεργο ήταν ότι ο υπογράψας (για το δημοψήφισμα) νέος πρωθυπουργός κ. Καραμανλής προτίμησε κι αυτός να το αποσιωπήσει υπακούωντας κι αυτός προφανώς σε παρόμοιες εντολές, παρόλο που την εποχή εκείνη (το 2001) που η Εκκλησία μάζευε τις υπογραφές είχε διατυμπανίσει ότι μόλις ανελάμβανε την εξουσία θα έκανε δημοψήφισμα!
Στην κατάσταση όμως αυτή τεράστιες ευθύνες έχει και η ηγεσία της Εκκλησίας μας αφού δεν παρακίνησε το θέμα μετά το 2004, αλλά προτίμησε να τηρήσει "σιγή ιχθύος"!!!

Για να επανέλθουμε όμως στα των εκλογών και :
1. Εφόσον δεν πρόκειται να ζητηθεί σε κανένα μεγάλο φλέγον εθνικό θέμα η γνώμη μας, καθώς τα μεγάλα κόμματα εξουσίας θεωρούν, εντελώς λανθασμένα, ότι, επειδή κάποιοι συμπολίτες μας τα ενισχύουν με την ψήφο τους, γιατί για παράδειγμα συμφωνούν στην κοινωνική πολιτική, οι ίδιοι αυτοί συμπολίτες μας δέχονται για παράδειγμα την σύνθετη ονομασία των Σκοπίων που να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία!!!!!!

2. Επειδή επίκεινται σπουδαίες εθνικές αποφάσεις για το θέμα των Σκοπίων, την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, την επίλυση του Κυπριακού, την επιδιωκόμενη από Τούρκους και Αμερικανούς διχοτόμηση του Αιγαίου και πλήθους άλλων.

Πρέπει η ψήφος να πάει σε ανθρώπους ανεξαρτήτως κόμματος που θα έχουν στην καρδιά τους την Ελλάδα. Που θα μπορούν να σταθούν στο ύψος των κρισίμων εθνικά περιστάσεων. Που θα μπορούν να ακόμα και να αποχωρήσουν από το κόμμα που υποστηρίζουν όταν διαπιστώσουν ότι υπάρχει προδοτική στάση σε οποιοδήποτε εθνικό μας θέμα. Σκεφτείτε μόνο ότι στην προηγούμενη βουλή υπήρχαν 70 Μακεδόνες βουλευτές εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία άκουγε τα λεγόμενα για αποδοχή σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων με την ελληνική λέξη Μακεδονία και δεν αντιδρούσε!!!! Γνωρίζοντας μάλιστα ότι σε δημοσκοπήσεις που γίνονται το 85% των Ελλήνων Μακεδόνων δεν επιθυμεί σε καμιά περίπτωση οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία......... Με λίγα λόγια έβαζαν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα πάνω από την πατρίδα...

Κύριοι επίορκοι βουλευτές μπορείτε να μου πάρετε όλα τα ξενόφερτα ΕΥΡΩ που έχω στην τσέπη, όμως ποτέ δεν θα με αναγκάσετε να πώ τα Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία, Νέα Μακεδονία, Ανω Μακεδονία και ότι άλλο νομίζετε.....

Γι αυτό λοιπόν αδέρφια μου Ελληνες, η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να βάλουμε στην Βουλή Ελληνες πατριώτες. Και μην βιαστούν κάποιοι να πανηγυρίσουν ή να καταδικάσουν τα λόγια μου, νομίζοντας ότι εννοώ κάποιο συγκεκριμένο κόμμα ή παράταξη. Ξέρω ότι ΟΛΑ τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα έχουν και κάποιον ή κάποιους, προδότες (όσο κι αν ακούγεται βαρύ) ανάμεσά τους και δεν έχω προς το παρόν κανέναν λόγο να τους ξεμπροστιάσω, εκτός από όσους έχουν ασκήσει μέχρι σήμερα εξουσία με ανθελληνικό τρόπο, ή έχουν προβεί σε αντεθνικές ενέργειες και τους οποίους εύκολα μπορείτε να εντοπίσετε μέσα από τις κατά καιρούς αναρτήσεις μας.

Ψηφίζουμε λοιπόν συνειδητούς Ελληνες και Χριστιανούς υποψηφίους και ο Θεός να προστατεύσει την πατρίδα μας τις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Θα είμαστε ξύπνιοι....
http://koukfamily.blogspot.com/2009/10/blog-post_03.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια