ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βουλγαρικό Εθνικό Κίνημα (VMRO):«Οι Σκοπιανοί δεν έχουν θέση στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.»

Τώρα ξέσπασε και το εθνικό κόμμα της Βουλγαρίας, που ζητά από την Βουλγαρική Κυβέρνηση να τοποθετηθεί αρνητικά στην ένταξη των Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.
«Το Βουλγαρικό Εθνικό Κίνημα προτρέπει τη βουλγαρική κυβέρνηση να δηλώσει πως εάν η πΓΔΜ συνεχίζει να διεξάγει αντιβουλγαρική πολιτική δεν θα υπάρχει θέση για αυτήν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ», αυτές ήταν οι δηλώσεις του ηγέτη του ΒΕΚ (VMRO) Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ προς το πρακτορείο ειδήσεων Φόκους (Focus News Agency).

Όπως ήταν αναμενόμενο τις προηγούμενες φραστικές επιθέσεις του Καρακατσάνοφ οι σκοπιανές αρχές τις αγνόησαν και δεν επεδίωξαν να δώσουν λύση στο
ανθρωπιστικό πρόβλημα της Σπάρκα Μήτροβα, που απασχολεί τον τελευταίο καιρό τη διπλωματία των δύο χωρών. (Μια γυναίκα από τη Γευγελή με βουλγαρικό διαβατήριο που δεν δέχθηκε να το αλλάξει κλπ.)

Σύμφωνα με το προαναφερόμενο ειδησεογραφικό πρακτορείο:

«Οι απόψεις του προέδρου της πΓΔΜ διακατέχονται από κυνισμό, δια των οποίων δηλώνεται ολοκάθαρα ότι η Κυβέρνηση των Σκοπίων είναι έτοιμη να θέσει σε κίνδυνο μία χώρα μέλους της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ και επιπρόσθετα δεν επιδιώκει να δώσει τέλος στην αντιβουλγαρική πολιτική της. Προτείνουμε στη βουλγαρική κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της μετά τα τελευταία γεγονότα της σκοπιανής ηγεσίας που δήλωσε πως θα συνεχίσει την πολιτική αυτή».
«Δηλώνουμε», συνέχισε ο Καρακατσάνοφ, «και κάνουμε ξεκάθαρη τη θέση μας: η πΓΔΜ δεν έχει θέση στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.»
Σε προηγούμενες, μάλιστα, τοποθετήσεις του, το Εθνικό Βουλγαρικό Κίνημα είπε πως αν δεν ελευθερώσουν οι Σκοπιανοί την Μήτροβα να διαμαρτυρηθεί διαδηλώνοντας έξω από την πρεσβεία των Σκοπίων, στη Σόφια. Κι ακόμη, θα καταφύγει στο Στρασβούργο.
μετάφραση: Εχέδωρος

Oπότε τώρα διαβάστε τι λέει ο Στοϊδης για τον Καρακατσάνοφ ! Αλλά αυτός, τη χάλασε τη σούπα Νικόλα! http://www.bulgarmak.org/karakatsanov.htm

Και τώρα, με πολύ αγάπη αφιερώνουμε το παρακάτω βιντεο στον Πάβλε Βοσκόπουλο. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον Νικόλα Στοϊδη, να το βλέπαμε όλοι μαζί! Ακούς κ.Βοσκόπουλε τι λέει ο Καρακατσάνοφ στο 5:31; Γιατί χειροκροτά ενθουσιασμένο το κοινό Νικόλα ;

Каракачанов при Слави за Македонияπαρμένο από εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια