ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα Σκόπια είχαν σχέδια αλυτρωτικά για την Μακεδονία από το 1990!


Η απόδειξη βρίσκεται στα λόγια τους...

Για όσους διατηρούν ακόμα αμφιβολίες για τις πραγματικές επιδιώξεις των Σκοπιανών, σας παρουσιάζουμε το ακόλουθο video από την διαδήλωση των Σκοπιανών το 1990 στο Toronto!
H διαδήλωση υποτίθεται ήταν για τα “ανθρώπινα δικαιώματα” στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που στην άλλη μεριά της πόλης είχαμε την παρέλαση για την ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας!!
ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ VIDEO!!
Μπροστά σε κάμερες και σε χιλιάδες κόσμο που επικροτεί τα λεγόμενα του, ο κεντρικός Ομιλητής της διαδήλωσης, δίπλα απο έναν αλυτρωτικό χάρτη της “Ενωμένης Μακεδονίας” αναφέρει τα εξής συγκλονιστικά:
- 5:12 “…οι Μακεδόνες ζουν στο σκοτάδι στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ..”
- 5:22 “ … κατέληξε σε γενοκτονία..”
- 6:04 “…οι Μακεδόνες της Ελληνικής ΚΑΤΟΧΗΣ…”
- 7:55 βλέπουμε τον αλυτρωτικό χάρτη της “Ενωμένης Μακεδονίας”
- 9:01 “…ζουν ελεύθερα στην δική τους ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ…”
- 9:15 “…Η Δημοκρατία της Ελλάδος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δώσει ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ…”
Είπατε τίποτα; το 1990 οι Σκοπιανοί διαλαλούσαν απροκάλυπτα σε διαδήλωση στον Καναδά για “κατεχόμενα εδάφη απο την Ελλάδα“, για “Μεγάλη Μακεδονία” και “Αυτονομία“.
Από τότε έχοντας υπόψη ότι ο εδαφικός αλυτρωτισμός σε βάρος της Ελλάδας δεν μπορεί φυσικά να υλοποιηθεί, αλλά αντίθετα θα τους εξέθετε παγκοσμίως, επέλεξαν ένα πλάγιο τρόπο δράσης.
Αναμασώντας την γνωστή καραμέλα για δήθεν παραβιάσεις ”των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μειονοτήτων”, έτσι ώστε να προκαλέσουν συγκίνηση και ευαισθητοποίηση της Διεθνούς κοινότητας.
Πάντα όμως από πίσω παραμονεύει η αληθινή τους επιδίωξη, που δεν ειναι άλλη από τον ΕΔΑΦΙΚΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ εναντίον της Ελλάδος.


προέλευση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια