ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα τρομοκρατικά "τάγματα" του νεοταξικού φασισμού

Τα τρομοκρατικά "τάγματα" του νεοταξικού φασισμού.


Σήμερα όλοι βλέπουν τα «τάγματα εφόδου» που τρομοκρατούν, καταστρέφουν και βιοπραγούν.
Στα τελευταία τεύχη του ΡΕΣΑΛΤΟ, ασχολούμαστε και αναλύουμε διεξοδικά όλον αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε: Από τις κατασκευασμένες «εξεγέρσεις» των «δικεμβριανών» και τις συμμορίες, μέχρι το νέο κύκλο των «τρομοκρατικών» ομάδων των μυστικών υπηρεσιών: Τα «νέα τάγματα εφόδου»της Νέας Τάξης.
Το ΡΕΣΑΛΤΟ, αυτά τα ζητήματα, που σήμερα όλοι βλέπουν, τα έχει αναλύσει από παλιά. Τότε, πολλοί μας λέγανε συνωμοσιολόγους!!!
ΣΗΜΕΡΑ που τα κτυπήματα έγιναν «καθεστώς» και βάλλουν αδιάκριτα και εναντίον καθηγητών πανεπιστημίων, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται κάποιοι νυχτωμένοι ή αφελείς (γιατί οι επιδοτούμενοι των «εξεγέρσεων» κάνουν τη δουλειά τους) ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΑΝΑΛΥΣΗ της δεν είναι συνωμοσιολογία.

Παραθέτουμε τρία χαρακτηριστικά αποσπάσματα από αναλύσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ γραμμένα το 2006. Το τελευταίο ο «νέος κύκλος του παιχνιδιού» είναι γραμμένο τον Ιανουάριο του 2007, πριν από δύο χρόνια…

Η ροζ πανούκλα
Γράφει ο Νίκος Πικρός

Στις 19 Νοεμβρίου, δύο πούλμαν γεμάτα με αυτό-ονομαζόμενους αναρχικούς έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθο. Οι νταήδες «επαγγελματίες αντιρατσιστές» έβριζαν χυδαιότατα τους κατοίκους της περιοχής ως «ρατσιστές» και «φασίστες», τους προκαλούσαν και με τραμπούκικη αναίδεια βρώμιζαν την πόλη με γραπτούς ρύπους συνθημάτων.
Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου, τους «χειροτόνησαν» καταλλήλως. Τα «παλικάρια» αναζήτησαν τη σωτηρία τους όχι μόνο στα πόδια τους (αυτά δεν αρκούσαν), αλλά στην …αστυνομία. Οι ορκισμένοι εχθροί του κράτους και της αστυνομίας διασώθηκαν κυριολεκτικά από την αστυνομία!!!
Όλη αυτή η ιστορία με την «εισβολή» των αντιρατσιστών στην Αμάρυνθο είναι για γέλιο. Θα μέναμε στο γέλιο αν ήταν απλώς μια πράξη φρενοβλαβών γραφικών. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι τέτοια η πολιτική παράκρουση, τόσο γκανγκστερική, που δεν μπορεί να είναι «αυθόρμητη» γραφικών. Είναι μια πράξη μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη που χρησιμοποιεί τα κόπρανα ενός πολιτικού υπόκοσμου (τους δήθεν αναρχικούς και τους «αριστεριστές» δοσίλογους) για εκπαιδευτικούς αντιρατσιστικούς τραμπουκισμούς και βιασμούς. Είναι μια επιχείρηση ενταγμένη στη στρατηγική συγκρότησης των «νέων» φασιστικών ορδών, που θα τρομοκρατούν και θα βιοπραγούν κατά των κινημάτων, των τοπικών κοινωνικών και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.

Η συνέχεια εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια